A bátyámnak régi álma volt, hogy saját szállodát nyisson. Ezt még a 35. születésnapja előtt sikerült is véghezvinnie, azonban egy olyan, korábban is szállóként üzemelő épületet sikerült megvásárolnia, ami több szempontból is felújításra szorult. A lakosztályokban található kádak például jó minőségűnek és állapotúnak tűntek, de néhány apróbb részen egyértelműen felújításra szorultak. Együtt álltunk neki utánanézni a neten, hogy milyen lehetőségeink vannak.

Ekkor derült ki számunkra, hogy az akril kád javítása nem lehetetlen feladat – legalábbis az alábbi weboldalon azt olvastuk, működhet a felújítás. Nyilván egy szintén fontos kérdés, hogy hozzávetőlegesen mekkora költséggel jár egy ilyen folyamat, így a visszahívást kérő, kapcsolatfelvételre és árajánlat kérésére alkalmas űrlapot töltöttük ki második lépésként. Itt az alapvető adatok megadásán kívül magát a problémát is összefoglalhatjuk, ezek alapján fog keresni bennünket egy szakértő kolléga, akivel a további részleteket lehet átbeszélni. Nekünk ugyan nem volt sürgős a javítás (bár azt láttuk, hogy mindenféle gáz-, víz- és fűtésszereléssel kapcsolatos munkát vállalnak Pest megyében, akár egy órán belül), de így is nagyon hamar megkerestek bennünket.

Azt biztosan állíthatom, hogy az akril kád javítása nem okozott nekik nehézséget. A felújítások szépen, rendben lezajlottak, a munkálatokról számlát kaptunk és szakembereik több év garanciát vállalnak az elvégzett munkára (ez is egy plusz pont). Szerintem bátran keressétek őket akkor is, ha nem akril kád javításáról van szó, biztosan profin megoldják az egyéb problémákat is!