Gondolkodtál már azon a nyaralásaid alkalmával, hogy milyen jó lenne, ha saját szállodát nyitnál? Az idegenforgalom egy nagyon jól jövedelmező szektor, amibe rendszerint egyszer kell nagyot fektetni, utána már kisebb karbantartásokkal magától is működik. Neked pedig csak a pénzt kell számolnod. Szeretnél te is egy büszke szálloda vagy panzió tulajdonos lenni? Akkor hát mire vársz? Látogass el a topcegalapitas.eu oldalra, ahol a cégalapítás pillanatok alatt megtörténik majd! Ha pedig még szeretnél bővebb információt megtudni a cégről, akkor olvass tovább, mert most én is megosztom veled a személyes tapasztalataimat ebben a rövid cikkben!

Nekem régóta dédelgetett álmom egy szálloda nyitása, így nem olyan régen rávettem magamat arra, hogy alapítsak egy céget. Jobban mondva, először még csak eljátszottam a gondolattal. Igazából akkor lettem meggyőzve róla, amikor rátévedtem a cégalapítással kapcsolatban a topcegalapitas.eu oldalra. Első látásra meggyőztek engem a profizmusukkal és a kedvező feltételeiknek köszönhetően eldöntöttem, hogy velük fogom megalapítani a szállodám alapjául szolgáló kft-met.

cégalapítás
Ha cégalapítás, akkor topcegalapitas.eu. Más szóba sem jöhetett!

Miért is olyan jók?

A legjobban az ügyfélközpontúságuk győzött meg engem és biztosított arról, hogy egészen biztosan jó kezekben leszek én is és a születendő cégem is. Nem tudtam számukra olyan kérdést feltenni, amire ne válaszoltak volna szakszerűen, vagy ne találtam volna már meg előzetesen az oldalukon. Minden fontos információ a rendelkezésemre állt általuk és még blogot is indítottak, hogy minél jobban el tudjanak merülni a leendő és a meglévő ügyfelek a témában. Nagyon hálás vagyok azért, hogy megtaláltam őket és 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a legjobban döntöttem.

Megnyugvás számomra az is, hogy mindenkinek megadják a lehetőséget a cég alapításra. Ezért három fajta csomagajánlatot is közzétettek és nagyon nagy körültekintéssel dolgozták ki őket. Egyaránt van lehetőség olyanoknak is csomagot igényelni, akik már rendelkeznek telephellyel, illetve a Top Cégalapítás oldalnak köszönhetően már az is vállalkozásba kezdhet, akinek még nincs saját telephelye. Hát nem szuper? Mindenkire gondolnak és még azt is meg tudják választani a székhely szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek, hogy iparűzési adó mentes övezetbe szeretnének-e bejelentve lenni.

Kezdő vállalkozóként én mindenkinek őket ajánlom, hiszen megbízhatók, gyorsak és precízek. Nem tudok mellettük felhozni semmi negatív tényezőt, az egyetlen szívfájdalmam az, hogy miért nincs több ilyen szuper cég a piacon?