Szerencse, hogy létezik a pannonsafe, mert így legalább olyan kedvező feltételeket sikerült kialkudnunk az új biztosításunkra, mintha csak pannonsafe lakásbiztosítás lenne.

Amikor a lakásunkra kötöttem biztosítást, a pannonsafe lakásbiztosítás alatt kerestem meg. Ezen az oldalon mindenféle kalkulációkkal segítenek, hogy megtaláljuk a számunkra releváns ajánlatokat, illetve segítenek abban is, hogy sikeresen megkössük a lakásbiztosítást.

Kifejezetten szeretem őket, mert a vélemények szerint nem csak addig egy végtelenül kedvesés segítőkész, szakszerűen eljáró csapat, amíg meg nem kötjük a biztosítást, hanem később is mindenben a rendelkezésünkre állnak és ugyanolyan pontosan és precízen végzik a feladatukat, mint a szerződés megkötésekor.

Sajnos vannak olyan tapasztalataim más biztosítóval, amik nem ezt támasztották alá, ezért is váltottam, így már évek óta az Ő ügyfelük vagyok. Hogyha biztosítást szeretnék kötni, akkor mindig a pannonsafe-t keresem fel, és ha a véleményemet kérik, mindig megmondom, hogy a pannonsafe lakásbiztosítás a legjobb.

Lakásbiztosítása gondolom mindenkinek van, akinek van lakása és ez így van rendjén. A szállodáknál is szem előtt kell tartani, hogy bármikor történhet valami olyan esemény, ami a számításainkat keresztül húzva károkat okozhat nekünk Az ilyen károk kijavítása pedig a szálloda jövedelmezőségébe is kerülhet. Veszélybe kerülhet a szállod fenntartása, a jövedelem kiesés miatt pedig sokak megélhetését teheti tönkre. Ezért is fontos, hogy legyen egy jó biztosításunk, ami mindenre kiterjed az apróbb meghibásodásoktól kezdve a nagyobb problémákig.

Mivel elég rég kötöttük a biztosításunkat és az lejárt, így elhatároztuk, hogy elmegyünk a pannonsafe egyik irodájába és kikérjük a véleményüket ezzel kapcsolatban. Nekik mindig van egy jó ajánlatuk, Ők mindig tudnak jobbat mondani.

Segítettek abban, hogy a kissé elavult biztosításunkban mik a hibák, hogy hogyan kellene ezeket orvosolni, hogy melyik biztosítás felelne meg nekünk a legjobban, és ez milyen áron elérhető.

Nem hittem, hogy ilyen sok mindennel szolgálhatnak, de a segítségüknek, a szakértelmüknek köszönhetően sikerült egy sokkal kedvezőbb feltételekkel bíró biztosítást kialkudnunk.

pannonsafe lakásbiztosítás
pannonsafe lakásbiztosítás

Sokkal olcsóbban jutottunk hozzá egy sokkal kedvezőbb biztosításhoz, így tulajdonképpen a segítségükkel még sikerült spórolnunk is. Így már nem csak a lakásbiztosításunk pannonsafe lakásbiztosítás, a szállodánk biztosítását is nekik köszönhetjük.