Ha gyakran utazol, ha nem, biztos neked is volt már alkalmad legalább pár éjszakát szállodában tölteni, ami remélhetőleg jó élménynek bizonyult. De gondolkoztál már azon valaha, hogy mi kell ahhoz, hogy egy szálloda jól és olajozottan működjön, az esetleges fennakadásból a vendégek lehetőleg semmit se vegyenek észre – és úgy egyáltalán: hogy az embereknek legyen kedvük ott megszállni, akár többször is? Hát igen, azért ez nem olyan könnyű, mint amilyennek külső szemlélőként tűnhet: fontos a jó vezetőség, a megbízható, megbecsült, munkájukra igényes alkalmazottak; a jó elhelyezkedés, a megfelelően felépített rendszer és még lehetne sorolni elég hosszan, hiszen ezek többé-kevésbé egymástól kölcsönösen is függő tényezők. Tényleg nehéz igazán jól működtetni egy szállodát, a beindítás pedig végképp nem egyszerű a nulláról, hiszen meg is kellene ismertetni azt az emberekkel.

A megismertetésre nekem van egy jó ötletem, ráadásul olyan, amit a már működő szállodák is jól használhatnak – ez nem más, mint a Weboldal készítés – változtasd a látogatóidat ügyfelekké! Igen, elképzelhető, hogy nem feltétlenül a weboldal készítés az első, ami az ember eszébe jut ilyenkor, viszont hidd el nekem, hogy hatalmas szolgálatot tud tenni az, ha van egy látványos, igényes, a szálloda stílusához illő és a megrendelő elképzeléseihez is passzoló weboldal, amelyen minden információ egy helyen elérhető, akár foglalás is lehetséges lenne egy automatikus rendszeren keresztül – és éppen ebben segíthet bárkinek a már feljebb is linkelt Keresőben Első, akiket meleg szívvel ajánlok! Gondolj csak bele, hogy ha bármilyen szolgáltatásra van szükséged, mennyivel jobb érzés, ha átpörgethetsz egy honlapot, ahol láthatsz fényképeket, akár videókat, árakat, vagy éppen a szolgáltatás igénybe vételének menetét is leírják – éppen ezért szükséges egy új, vagy akár már meglévő szállodának is egy szuper weboldal!

Persze, hogy halmozzam tovább az elvárásokat egy honlap felé, mindez nem elég – ahogy egy szálloda jó vezetése is sok rétegből tevődik össze, úgy egy honlapnál sem minden pusztán a látvány. Elvégre mit ér egy weboldal, ha az emberek nem találják meg?

Úgy bizony… A lényege a weboldal készítésnek – változtasd a látogatóidat ügyfelekké: viszont ez csak akkor lehetséges, vagy legalábbis lehet hatékony, hogyha a honlap megfelelően került keresőoptimalizálásra és a megfelelő kulcsszavak alapján könnyű rábukkanni. A Keresőben Elsőnél ezt a szolgáltatást is megkaphatod, illetve tudsz velük akár hosszabb távon is együtt dolgozni, egyre csak javítva a statisztikákat, hiszen nekik nem csupán a kiváló weboldalak készítése, hanem a linképítés is a szakterületük. Ilyen “2in1” ajánlatot szerintem nem igazán érdemes kihagyni, főleg, hogy számos kiváló referenciával rendelkeznek, amelyek mutatják magasszintű szakértelmüket is!