Az elmúlt években sajnos nem volt lehetőségünk hosszabb időre elutazni, de idén megfogadtuk, hogy mindenképp elmegyünk egy kéthetes lazulós kikapcsolódásra. Ami természetesen végül nem ment annyira gördülékenyen, mint ahogy azt terveztem, de szerencsére gyorsan megoldódott a felmerülő probléma. A szállásra megérkezve jöttem rá arra, hogy nem tettem be a kézitáskámat a bőröndbe. Szerencsére az irataim páromnál voltak, de ettől függetlenül elég ideges lettem.

Amikor erről értekeztem párommal, a szállodai recepciós odalépett hozzám, és mondta, hogy ő tud adni egy webáruház linket, ahonnan rövid időn belül megérkezhet egy új táska, és azt is említette, hogy nagyon szuper jó minőségű darabokat lehet ott kapni, és hogy több különféle márkának is megtalálható a táskája a webáruházban. Egyből felcsillant a szemem, ez igazán jó ajánlásnak tűnt számomra, így elkértem a webshopnak a nevét, ami az Anna táska webshop volt. Ahogy rákerestem, láttam, hogy a kézitáska mellett hátitáskák, válltáskák, testtáskák és még pénztárcák is, övek is kaphatók náluk.

Persze én most egyből rávetettem magamat a kézitáska kategóriára, ahol közel száz táska szerepelt a kínálatban. Színeket, méreteket és márkákat tekintve is többféle lehetőség tárult elém. Tudni kell rólam, hogy én nagy Anekke rajongó vagyok, így mindig mindenhol ezt a márkát keresem. Az otthon maradt kézitáskám is Anekke márkájú, úgyhogy nagy örömmel tapasztaltam, hogy az Anna Táska webshopban is elérhető ez a márka. Ráadásul olyan kézitáskákat is találtam, amikkel korábban még korábban nem találkoztam, rövid időn belül ki is szúrtam egy nagyon vidám, nyárias táskát, amin különféle gyümölcs mintázatok szerepeltek. Volt rajta dinnye, citrom, narancs és egyéb gyümölcsök. A mintás oldalon kívül a táska piros és fekete színű volt. Teljesen az én stílusom!

Ez egy nagyobb méretű kézi táska, amibe akár plusz egy pulóvert is bele tudok majd tenni, ami egy hűvösebb éjszakán nagyon jól tud jönni. Mivel a nyaralást nem szerettem volna megzavarni azzal, hogy a szálláson futárt várok, így a közeli Pick Pack Pontot választottam ki, ahol két nap múlva személyesen át tudtam venni a csomagot. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan szert tudok tenni egy új kézitáskára, úgyhogy nagyon gyorsan kihúztak engem a bajból.

Egyébként a webáruház felépítése egyszerű, könnyen átlátható, több módon is lehet szűrni a táskákat, illetve egy kereső is található az oldalon, így egy adott kifejezésre is lehet keresni az oldalon. A színvilága nagyon kellemes, nincs semmi túlzás benne, átlátható, kellemes felületen nézelődhettem.

Általában, ha nem kötelező, nem szoktam regisztrálni a webshopokban, de itt kivételt tettem, mivel a táska adatlapján olvastam arról, hogy a vásárlásaimért adnak pontokat, amiket később beválthatok, ha ismét náluk vásárolok, és mivel igen csak jó a kínálat, tuti, hogy legközelebb is náluk fogok kikötni. Arról nem beszélve, hogy a szállítási idő is igen kedvező, hiszen akár 1-2 munkanapon belül is hozzá lehet jutni a kiszemelt kézitáskához. Jobban szeretek utánvéttel vásárolni, nagyon örültem, hogy ez a webshop is lehetőséget biztosít erre, így a futárnál bankkártyával fizettem ki az ellenértéket a rendelésért, de egyébként átutalásra és online bankkártyás fizetésre is lehetőség van az oldalon.